Avprickning

Imorgon 7/7 är det dags för starten av årets Schack-SM, som spelas i Eriksdalshallen i Stockholm fram till söndag 16 juli. Klockan 17.00 imorgon startar den första Weekendturneringen och samtliga spelare ska pricka av sig senast 15.00 för att lottas in. Avprickningen är nu öppen och görs med sms till 070-205 30 78 eller e-post till avprickning@schack.se
Observera att avprickningen är godkänd först när du är markerad som avprickad på listan över anmälda spelare, och att det är ditt eget ansvar att kontrollera detta.

Det går förstås även bra att göra avprickningen personligen i spellokalen från 9.00 till 15.00 på fredagen. Spelare som inte är markerade som betalade på anmälningslistan eller vill efteranmäla sig till turneringen kan också göra det på plats fram till 15.00 och betalar då 100 kr extra i efteranmälningsavgift. Observera: Avprickning räknas inte som efteranmälan.

Observera också att det inte är tillåtet för spelare eller åskådare att ta med mobiltelefon eller annan elektronisk utrustning in i spellokalen. Elektronisk utrustning lämnas därför med fördel hemma eller på hotellrummet, men det går också bra att lämna den i en bevakad garderob i spellokalen.

Lämna en kommentar